De 3 eenvoudige stappen van een leuke, creatieve én lucratieve actie:

1. Tekenen

Na ontvangst van uw inschrijfformulier sturen wij u het informatiepakket toe en kunnen de kinderen aan de slag. De kinderen tekenen op het papier dat wij gratis toesturen. Krijt, ecoline, wasco, stift, potlood, verf of een combinatie daarvan, alles mag. 
Zijn de kunstwerkjes klaar? Dan stuurt u deze toe.

Kinderen tekenen zelf voor het goede doel

2. ...setjes kaarten meegeven...

Binnen 2 weken leveren wij de kaarten gratis bij uw school af. U ontvangt voor ieder kind een hersluitbaar zakje met daarin 8 setjes van 8 wenskaarten van zijn eigen tekening en uw verkoopkaartje. Hierop staan de gegevens van uw school, de verkoopprijs en uw goede doel. U hoeft de zakjes alleen maar uit te delen. Voor iedereen is meteen duidelijk wat de bedoeling is. Zijn de kaarten verkocht dan kan het geld in het zakje.

Binnen twee weken de Schoolkaarten op school

3.  ...en winst tellen !

Zijn de verkoopweken afgesloten dan komen de zakjes terug op school. U rekent met ons alleen de setjes af die daadwerkelijk verkocht zijn. De niet verkochte setjes halen wij gratis bij u op en hoeft u niet te betalen. Dit kan tot een half jaar na de start van uw actie!! Uw winst, doorgaans € 2,- tot € 4,- !!! per verkocht setje gaat naar een door u zelf gekozen goede doel.

Uw eigen goede doel gerealiseerd?

Fondsenwerving zonder risico

Iedere school gegarandeerd winst...gewoon uit de eigen tekenles !

Bij Schoolkaarten kan iedere school meedoen en extra geld verdienen zonder risico te lopen.

Op financiële beslommeringen zit immers geen school te wachten. En ook niet op het moeten inschatten van de verkopen, met alle risico’s van dien. U hoeft uw actie niet af te blazen vanwege tegenvallende verkopen. U hoeft niets voor te financieren en blijft ook niet zitten met onverkochte producten. Iedere school gegarandeerd winst!

U krijgt per kind van ons vrijblijvend 8 setjes van 8 kaarten. U rekent na afloop van de actie alleen die setjes kaarten af die daadwerkelijk verkocht zijn. Daar heeft u uw winst al op gemaakt (€ 2,- tot € 4,- per verkocht setje).

Heeft uw school bijvoorbeeld 200 leerlingen? Dan heeft u al snel € 2.000,- verdiend. Dat gaat naar uw zelf gekozen goede doel. De niet verkochte setjes komen wij gratis bij u ophalen en hoeft u niet te betalen. Dus niet verkocht, geen enkel probleem! Heeft een kind meer dan 8 setjes verkocht dan kunt u dit eenvoudig aan ons doorgeven en worden deze nagestuurd.